fbpx

Házirend

 

HÁZIREND

A Házirend célja, hogy meghatározza a FitMe Stúdióban folyó tevékenységek alapvető szabályait. Betartására azért van szükség, hogy minden problémamentesen működjön, illetve, hogy mindenki elégedetten távozzon. A házirend mindenkire kiterjed, aki a FitMe Stúdió területén tartózkodik. A Házirend szerint:

 1. Bejelentkezés szükséges az órákra, illetve szolgáltatásokra, mely a 30-4500-443-as telefonszámon, a Facebook: FitMe Debrecen oldalon privát üzenetben, illetve az info@fitme.hu e-mail címen tehetsz meg. A helyed akkor biztos, ha visszaigazolást kapsz tőlünk.
 2. Az órákon mindenki a saját felelősségére vesz részt.
 3. Az első alkalmad előtt, kérünk, érkezz 15 perccel előbb, mert egészségügyi kérdőívet és regisztrációs nyilatkozatot is ki kell töltened. Ezek aláírásával megerősíted, hogy jó egészségügyi és fizikai állapotban vagy, tehát semmi sem akadályozza, hogy az órán részt vegyél, vagy a szolgáltatásainkat igénybe vedd. Adataidat saját nyilvántartásunkhoz használjuk fel, azt harmadik félnek nem adjuk ki.
 4. Higiéniai okokból csak megfelelő öltözetben lehet edzeni. Az EMS órához megfelelő ruházatot biztosítunk, csakúgy, mint a BodyShape futópados edzéshez is. Ha ragaszkodsz a saját ruhádhoz, azt is viselheted.
 5. A bérletek más személyre nem ruházhatók át, és a lejárati időn belül fel kell használni.
 6. Az órák, illetve szolgáltatások pontosan kezdődnek. Kérjük, hogy érkezz időben. Késés esetén az eredeti órabeosztás szerint fejeződik be az óra a csúszások elkerülése miatt.
 7. Ha nem tudsz az órán megjelenni, akkor kérjük, jelezd, mert ilyenkor másnak is fel tudjuk ajánlani az órát. Az órádat a kezdés előtt legalább 24 órával lehet lemondani. Ha ez nem történik meg, abban az esetben egy alkalmat levonunk a bérletből. Megértésedet köszönjük.
 8. Érdemes pár perccel korábban érkezni, hogy legyen időd az átöltözésre.
 9. 18 éven aluliak szülői engedéllyel járhatnak óráinkra. Az egészségügyi kérdőívet szintén a szülőnek kell kitölteni.
 10. Dohányzás, szeszes ital fogyasztása, tiltott szerek használata tilos a FitMe Stúdió területén, és ezek hatása alatt az órákon részt venni szigorúan tilos!
 11. Ügyelj a tisztaságra és a higiéniára!
 12. Ha kárt okozol a stúdió berendezésében, azt köteles vagy megtéríteni a stúdió felé.
 13. Panasztétel: komolyan veszünk minden panasz, ezért azt kizárólag írásban lehet tenni személyesen a FitMe Stúdió recepcióján a panaszkönyvbe vagy e-mailen (info@fitme.hu).

FitMe Stúdió
4026 Debrecen, Honvéd utca 1/A 1/1.
info@fitme.hu