fbpx

RollShape testmasszírozás

RollShape testmasszírozás

RollShape

A RollShape egy olyan professzionális testmasszírozó eszköz, mely infravörös lámpákkal, színterápiával, kollagén és levegő ionizációval van felszerelve. A mélyszöveti masszázs lehetővé teszi a letapadt zsírrétegek felszabadítását, az infravörös lámpák zsírcsökkentő hatásúak, a kollagén fényterápia bőrfeszesítő hatású, a színterápia pedig mentálisan gyógyító hatású. És ezek a funkciók mind együtt, egy gépben állnak rendelkezésre. Ezzel a tulajdonságával a RollShape az egyedüli készülék jelenleg, amely ötvözi a nyirokmasszázst, a fogyasztást és a relaxációt. A test teljes átmasszírozását a speciálisan kifejlesztett forgó fagörgők valósítják meg. A készülék teljesen automatikus működésű, érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, könnyen kezelhető és lehetőséget ad az egyéni igényeknek megfelelő masszázsintenzitás beállítására is.

A masszázshenger 15-féle pozícióban használható, és jóval erősebb hatású, mint egy emberi kézzel végzett cellulit masszázs. A henger fordulatszáma változtatható, egyénre szabható. A kezelések időtartama 10 perc és 40 perc között van, természetesen a felhasználó igényeinek megfelelően, egyénre szabható gyakorlatsorokkal. Így a lábfejtől kezdve a vádlin át a combok első és hátsó, oldalsó része, a fenék alatti rész, a fenék, a has, a hát, az alkar és a felkar, kéz és a talp egyaránt kezelhető.

Úgy is tekinthetünk a RollShape-re, mint a narancsbőr legnagyobb ellenségére, mely segíti a letapadt zsírrétegek felszabadítását, a sejtek felmelegítését, a véráramlás serkentését. Ezáltal érünk el:

  • alakformálást,
  • súlycsökkenést,
  • bőrfeszesítést,
  • és mentális kikapcsolódást.

Ha még gyorsabb eredményt szeretnél elérni, akkor a RollShape-t ajánljuk az BodyShape futópadra, EMS edzéssel, és kavitációs zsírbontással együtt alkalmazni a gyorsabb és látványosabb eredmény elérése érdekében.