fbpx
BodyShape futópad

BodyShape

A BodyShape futópad forradalmian új technológia az alakformálás terén mivel a teljes testet tökéletesen átmozgatja, átformálja. Így lesz tökéletes megoldás súlycsökkentésre, alakformálásra, mindemelett egyedülálló anti-cellulit kezelést biztosít a hölgyeknek.

Maga a BodaShape alapját a futópad adja, amit egy speciális kapszula vesz körbe, amibe többféle technológiát építettek, így a vákuummasszázst, az infravörös fényt, kollagén lámpákat, ózonterápiát, valamint aromaterápiás és színterápiás kiegészítőket. A készülék exkluzív megjelenésű, érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, amely alkalmas zene lejátszásra, filmnézésre is edzés közben. A BodyShape többféle üzemmóddal rendelkezik, így mindenkinek személyre szabott edzést tud nyújtani, annak megfelelően, hogy mi a kitűzött cél. Így a  BodyShape biztonságos szolgálatot nyújt kezdőknek, és haladóknak egyaránt. Az infravörös fény és a vákummasszázs jótékony hatása mellett a kevésbe edzettek vagy nagyobb testsúllyal rendelkezők a gyaloglás, míg az edzettebb használók a futás összes pozitívumát élvezhetik az extra funkciók mellett.

Az aromaterápia elősegíti a szervezet jó közérzetének a biztosítását. Az aromaolajok, illóolajok pozitív hatással vannak a testre és a lélekre egyaránt edzés közben.
Az ózonterápia hatékonyan gátolja meg az izzadt bőrfelszínen és a testhajlatokban, a baktériumok, vírusok, gombák elszaporodását. Vagy a színterápia, mely nem csak a lelki állapotunkat, de fiziológiai folyamatainkat, s ezáltal egészségi állapotunkat is képes jótékonyan befolyásolni.

A BodyShape a jelenkor és a jövő egészségmegőrző és alakformáló készüléke, melynek előnyei, hogy:

 • elősegíti a gyors fogyást,
 • hozzájárul az ideális testsúly és testkontúr eléréséhez,
 • méregtelenít,
 • megszünteti a narancsbőrt,
 • serkenti a nyirok- és vérkeringést,
 • enyhíti a mozgásszervrendszeri betegségek tüneteit,
 • csökkenti a szív-és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát,
 • javítja a teljesítőképességet,
 • fokozott vitalitást és jobb közérzetet biztosít.

A BodyShape egyedülállóan hatékony az alakformálásban, mert az infravörös sugárzás mélyen a szövetekbe hatol, és hatására a sejtanyagcsere (metabolizmus) jelentősen felfokozódik. Az infravörös sugárzás által stimulált sejtek a felesleges anyagokat kiürítik a sejt közötti térbe, majd a nyirokkeringéssel a verejtékmirigyekbe és a kiválasztószervekbe jutva természetes úton távoznak a szervezetből. Az infravörös sugárzás ezzel egyidejűleg fokozza a vér- és nyirokkeringést, ezáltal a méregtelenítés tovább fokozódik. A kezelés hatékonyságát a testmozgás tovább növeli, hiszen izommozgásoknak kulcsfontosságú szerepe van a nyirokkeringésben, hasonlóan a szívnek a vérkeringésben betöltött szerepéhez: az izmok összehúzódása és ernyedése szívóhatást eredményez a vér- és nyirokerekben, fokozva ezzel az akadálytalan áramlást. Minél intenzívebb a mozgás, a nyirokrendszer annál hatékonyabban működik. A vákuumos technológia tovább serkenti a keringést, a salakanyagok távozását, és a kemény kötőszövetek fellazítását, és karcsúsító, bőrtisztító, valamint a bőrfeszesítő és zsírégető hatása megsokszorozza az alakformáló kezelés hatékonyságát.

Hogyan járul hozzá a könnyedebb mozgáshoz és jó közérzethez?

Az infravörös sugárzás számos jótékony élettani hatását használja ma az orvostudomány és a rekreációs ágazatok. Az infravörös sugárzásnak értágító, keringést serkentő hatása ismert, melyek a szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzését, tüneteinek mérséklését segítik elő. A bőr mélyebb rétegeibe hatoló hő hatására a kapilláris erek kitágulnak, fokozódik az áramlás és az esetleges lerakódások távoznak a vérárammal. A mozgás szervrendszeri panaszok kezelésében fontos szerepet játszik az infrasugárzás ízületeket felmelegítő hatása: a szövetek átmelegednek, az esetleges fájdalom enyhül, és az ízületek visszanyerik rugalmasságukat, a mozgás könnyedebbé válik. A test egészét érintő tehermentesítő és regeneráló hatás energiával feltölti a teljes szervezetet, és így segít hozzá egy jobb közérzet eléréséhez.

Mivel csak deréktól lefelé vagy lezárva,
így kellemes érzéseid lesznek az egész edzésidő alatt.

Nem kell attól tartanod, hogy esetleg az arcodat éri magasabb hő. Az izzadás egyértelmű azokon a területeken is, ahol nem vagy lezárva, mert a tested egy összefüggő rendszer, azaz az egész tested izzadással válaszol a homeosztázis fenntartására.

A BodyShape edzéssel elképesztő eredmények érhetők el a túlsúly elleni küzdelemben és a cellulit problémákkal szemben. A készülék ötvözi a nyomás alatti vákuum masszást az infravörös fénnyel, így segítve a fogyást, az extra kalóriaégetést, és a rendkívül hatékony alakformálást. Mindezt kollagén kezeléssel kombinálva, amely hozzájárul a bőr megfiatalításához is.

A BodyShape futópados edzés nyirokmasszázzsal, például a FitMe Stúdióban is rendelkezésre álló RollShape-pel való kiegészítése megoldást jelenthet a hatékonyság fokozására.

A BodyShape edzés ajánlott:

 • fogyni vágyóknak és kisebb-nagyobb súlyfelesleggel küszködőknek,
 • makacs zsírpárnákkal küzdőknek,
 • egészséges táplálkozásban korlátozottaknak,
 • akik egészségesek szeretnének maradni,
 • akik betegségük tüneteit szeretnék enyhíteni,
 • sportokat és testmozgást aktívan végzőknek,sportolóknak és testépítőknek,
 • időseknek, akik szeretnének könnyedebben mozogni,

vagyis mindenkinek!