fbpx

BODYSHAPE

FUTÓPAD

A BodyShape futópad forradalmian új technológia az alakformálás terén mivel a teljes testet tökéletesen átmozgatja, átformálja. Így lesz tökéletes megoldás súlycsökkentésre, alakformálásra, mindemelett egyedülálló anti-cellulit kezelést biztosít a hölgyeknek.

Maga a BodaShape alapját a futópad adja, amit egy speciális kapszula vesz körbe, amibe többféle technológiát építettek, így a vákuummasszázst, az infravörös fényt, kollagén lámpákat, ózonterápiát, valamint aromaterápiás és színterápiás kiegészítőket. A készülék exkluzív megjelenésű, érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, amely alkalmas zene lejátszásra, filmnézésre is edzés közben.

ROLLSHAPE

TESTMASSZÍROZÁS

A RollShape egy olyan professzionális testmasszírozó eszköz, mely infravörös lámpákkal, színterápiával, kollagén és levegő ionizációval van felszerelve.

A mélyszöveti masszázs lehetővé teszi a letapadt zsírrétegek felszabadítását, az infravörös lámpák zsírcsökkentő hatásúak, a kollagén fényterápia bőrfeszesítő hatású, a színterápia pedig mentálisan gyógyító hatású. És ezek a funkciók mind együtt, egy gépben állnak rendelkezésre. Ezzel a tulajdonságával a RollShape az egyedüli készülék jelenleg, amely ötvözi a nyirokmasszázst, a fogyasztást és a relaxációt. A test teljes átmasszírozását a speciálisan kifejlesztett forgó fagörgők valósítják meg. A készülék teljesen automatikus működésű, érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, könnyen kezelhető és lehetőséget ad az egyéni igényeknek megfelelő masszázsintenzitás beállítására is.