fbpx

BODYSHAPE

FUTÓPAD

A BodyShape futópad forradalmian új technológia az alakformálás terén mivel a teljes testet tökéletesen átmozgatja, átformálja. Így lesz tökéletes megoldás súlycsökkentésre, alakformálásra, mindemelett egyedülálló anti-cellulit kezelést biztosít a hölgyeknek.

Maga a BodaShape alapját a futópad adja, amit egy speciális kapszula vesz körbe, amibe többféle technológiát építettek, így a vákuummasszázst, az infravörös fényt, kollagén lámpákat, ózonterápiát, valamint aromaterápiás és színterápiás kiegészítőket. A készülék exkluzív megjelenésű, érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, amely alkalmas zene lejátszásra, filmnézésre is edzés közben.

EMS REVOLUTION

IZOMSTUMULÁCIÓS EDZÉS

Az EMS (electro muscle stimulation angolul) elektroterápia, ami az izom edzésének egyik formája.

Az elektromos izomstimulációs (EMS) edzéssel gyorsabban és könnyebben érheted el a célodat. Már heti 2×20 perces edzéssel látványos eredményeket érhetsz el, ami felér egy 2 órás konditermi edzéssel, így időt is takarítasz meg magadnak. A mai rohanó világban ez egy lényeges szempont

ROLLSHAPE

TESTMASSZÍROZÁS

A RollShape egy olyan professzionális testmasszírozó eszköz, mely infravörös lámpákkal, színterápiával, kollagén és levegő ionizációval van felszerelve.

A mélyszöveti masszázs lehetővé teszi a letapadt zsírrétegek felszabadítását, az infravörös lámpák zsírcsökkentő hatásúak, a kollagén fényterápia bőrfeszesítő hatású, a színterápia pedig mentálisan gyógyító hatású. És ezek a funkciók mind együtt, egy gépben állnak rendelkezésre. Ezzel a tulajdonságával a RollShape az egyedüli készülék jelenleg, amely ötvözi a nyirokmasszázst, a fogyasztást és a relaxációt. A test teljes átmasszírozását a speciálisan kifejlesztett forgó fagörgők valósítják meg. A készülék teljesen automatikus működésű, érintőképernyős kijelzővel rendelkezik, könnyen kezelhető és lehetőséget ad az egyéni igényeknek megfelelő masszázsintenzitás beállítására is.

GÉPI ALAKFORMÁLÓ

ELJÁRÁSOK

Az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás és a mozgás mellett még léteznek további módszerek, amelyek segítenek ideális formánk eléréséhez.

Ezek közé tartoznak azok a gépi alakformáló eljárások, melyek az ultrahangos kavitáció, a rádiófrekvencia, a vákuum, és a lipolézer hatásán alapszanak. Ezek az eljárások főleg azokon a testtájak esetében segítenek, amelyek az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozásnak makacsul ellenállnak, és a mozgásra sem reagálnak.